Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vloeren

Parket


Er bestaan twee soorten parket: massief en lamel parket. We hebben het over massief parket als we planken gebruiken van minimaal 6 mm dik, die na het leggen nog gelakt of geolied worden.

Laminaat


Laminaat heeft de uitstraling van een echte parketvloer, maar met de praktische voordelen van een laminaatvloer. 

PVC


Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking. Een PVC vloer heeft vele voordelen ten op zichten van andere vloerbedekkingen. Een PVC vloer is vochtbestendig, en dus kun je een PVC vloer overal in huis leggen, ook in de keuken en badkamer. 

Repareren


Het kan iedereen overkomen, schade aan de vloer. Of het nou komt door wateroverlast waardoor de vloer bol komt te staan of dat er krassen in de vloer ontstaan door te schuiven met meubels, wij hebben de kennis in huis om u te helpen!

Restaureren


Restaureren van houten vloeren is het volledig opknappen van bestaande houten vloeren. Dat kan door de houten vloer bijvoorbeeld te schuren. Maar ook  het vervangen van beschadigde vloerdelen, het vervangen van oude deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoren tot renovatiewerkzaamheden. Je houten vloer krijgt een compleet nieuwe frisse uitstraling.